mandag 13. juli 2009

Sommerferie

Nå har vi kommet hjem etter å ha vært på ferie i 3 uker. Vi har hatt det kjempefint!! Været har vært topp, og vi har fått kost oss sammen med familie og venner.

De første dagene var vi sammen med David, Marielle, Benjamin, tante og onkel i Tveit(Kristiansand). Vi hadde en flott dag på Hamresanden og en super dag i dyreparken.  Kjempekjekt å få se hvor de bor og få litt tid sammen! Bor bare så alt for langt unna hverandre!..
Neste stopp var hos farmor, farfar og onkel Kjetil i Tananger. De første bildene er fra innpå hytta på Randøya. Ungene storkoste seg med fisking, bading, båtliv og masse blåbær! Hytta ligger helt ned ved sjøen- herlig når sola skinner! 


Det ble to turer inn til Stavanger - litt handling og for å besøke oldemor Gerd, og møte i Salem på søndag. Ved Breiavannet og domkirka var det nydelig med masse fine blomster!En liten spasertur fra huset til farmor og farfar, kommer vi ned til sjøen i Risnes. Her er det kjekt å fiske etter krabbe. Var litt for kaldt til å bade denne dagen. Krabbene hadde visst gjemt seg godt også, men 3 små krabber fikk vi i alle fall i bøtta.

På vei hjemover var vi innom familien Hitland  i Husnes. Kjekt å møte de igjen! 

Mens Øyvind var på GF i Bergen, reiste ungene og BL til barndomsheimen til besta på Ulsberg. Besta, tante Bergljot og oldemor Borghild var sammen med oss. Hadde litt kjedelig vær der, men kjekt likevel. Besta blir 61 år i morgen, og vi feiret litt på forhånd - med deilig kake og vafler med rømme og skjærost!

Olaf fikk en litt uheldig avslutning på ferien. Han skulle hjelpe besta og feie fluer på kvisten. Trappetrinna er litt smale og crogs er kanskje ikke det beste å "klatre" i -han ramla i alle fall rett ned på gulvet. Resultatet ble en tur til sykehuset i Orkdal for å legge på gips- små brudd i begge beina i høyre hånd. Han hadde fryktelig vondt, men nå går det greit heldigvis. Usikkert hvor lenge han må gå med den.


Takk til alle vi fikk være sammen med i ferien- kjekt å møte dere alle!

6 kommentarer:

Rannveig sa...

Så ut som dere hadde en flott tur! :) Men stakkar Olaf, da.. Får håpe det gror raskt, kjedelig å gå sånn. Lykke til!

Turid sa...

Dette med Olaf minner meg om den sangen ungene våre sang om den uheldige mannen. Håper det ikke blir slike harde fall mer. Hørte rykte om at dere hadde vært innom på Sunde, vi kom etter på. Kjekt!! Ser at dere også har opplevd mye kjekt i ferien. Det er godt å ha med seg og tenke på når høsten kommer. Turid

Silje og Kjell Audun sa...

det va så topp å treffa dokk i sommer, vi koste oss alle. Skulle bare vært litt oftere !!!
Stakkars lille Olaf da, håper det er bedre med han nå. Klem te dokk alle fra oss ikkje langt fra Dyreparken;)

Anne-Grete sa...

Hei!! Ser ut som dere har hatt en fin sommer ja:) Håper det går bra med Olaf. Jeg har en vennehilsen til dere på bloggen.
Anne-Grete

Anonym sa...

Savner bilder av bilen.....

Åshild sa...

Hei Britt Lise og Øyvind! Takk for koselig hilsen på bloggen vår! Og kjekt å få vite den store nyheten - Gratulerer med den lille som er på vei! Ser ut som dere hadde en flott sommerferie. Artig å se de fine bildene. Hils Olaf god bedring fra oss! "Han som ikke sparte sin egen Sønn, men gav ham for oss alle, hvordan skulle han kunne annet enn å gi oss alle ting med ham?" Rom 8,32. Klem fra Åshild