torsdag 17. mai 2007

Hipp hipp hipp HURRA
Ja endelig var dagen her. Tog, hurrarop, flagg, is, lek og sang. Også var jo Besta, Bestefar og onkel kommet! De var spente i morges på hva dagen skulle bringe. Det så ikke så bra ut - regnet plasket ned, men like før vi skulle kjøre ble det opphold. Vi har hatt flott vær i hele dag!

Vi sto å så på toget dette året også. Miriam gleder seg til hun selv skal ut å gå med Bjørkly skole. Hun teller på fingrene. Kanskje hun får være med allerede neste år - som førskolebarn?

Etter vi hadde sett på toget og fortært dagens første is reiste vi opp på Misjonssenteret. Der var det Nasjonaldagsfest. Sang, musikk, tale for dagen, mer is og pølse i brød - og festlige leker i ekte 17.mai stil. Vi hadde ei trivelig stund på Misjonssenteret.

Resten av dagen har vi hatt hjemme. Vi satt og spiste kyllingsalat da Miriam si nye venninne kom på døra. Hun er så glad for å ha fått seg ei venninne i gata her på Svea.

Gratulerer med dagen til familie og venner - fra oss i Namsos!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei så fine dokk e, og så kjekt å se dokk på bilder. Miriam, du e jo flink som kan sykle... stor jente. Nå e det bare 3 uker til me reise til Norge. GLEDE OSS
Klem Tante